Záhlaví stránky (Foglarweb – stránky o Jaroslavu Foglarovi)
foglarweb

Pozdravy a vzkazy

Diskusní fórum · Server foglarweb, téma založeno: 9. 6. 2006, celkový počet příspěvků: 15.
Fujda Člen
#1 | Vloženo 9. 6. 2006 14:47Stránky jsou super. Obdivuji nadšení autora pro tuto činnost a doufám, že v ní bude i nadále pokračovat.
Moderátor Paja: Příspěvky ze staré návštěvní knihy.
Stovik Člen
#2 | Vloženo 9. 6. 2006 14:52Zdravím všechny uživatele fóra. PS: Stránky jsou bez chyby, jen tak dál... 
Kejchal Člen
#3 | Vloženo 9. 6. 2006 14:55Tak jsem se konečně dostal i sem na fórum. Stránky jsou moc fajn. Už se těším na nové věci.
jiggi Moderátor
#4 | Vloženo 18. 4. 2007 17:09Moc se mi líbí Vaše stránky, chci se pokusit dodávat důležité informace z foglarovského světa, abych alespon trochu pomohl  se stránkami.
Kawi Redaktor
#5 | Vloženo 24. 2. 2008 18:29Dívala jsem se na tyto stránky a moc se mi líbily! Prošla jsem si pár jiných stránek o JF a tyhle mi přijdou jako jedny z těch lepších :). Taky je dobře, že v této diskusi jsou pořád komentáře s aktuálním datem, že to neumřelo... :) Přeji mnoho úspěchů.
Jan Redaktor
#6 | Vloženo 25. 2. 2008 10:03Vítám tě mezi námi Kawi :-) Taky si myslím, že tyto stránky o Jaroslavu Foglarovi jsou nejlepší.
jiggi Moderátor
#7 | Vloženo 25. 2. 2008 16:46A já Tě vítám ještě jednou, Kawi. =)
Vitia Člen
#8 | Vloženo 21. 3. 2008 16:15Nazdárek:) Jsme tu poprvé, a protože dělám seminárku o dětské české literatuře, jako skautka hodlám věnovat velkou část Jaroslavu Foglarovi a tak jsem náhodou narazila semhle:) Je to tu fakt hezký a už mám stránku uloženou v záložkách!!:-P Zase příjdu, zatím čuss:)
Bobr Člen
#9 | Vloženo 19. 8. 2008 16:05Dlouho jsem tu nebylo, to je ale novinek, tady to žije a je to furt zajímavější. Pěkné, díky.
Ivan Člen
#10 | Vloženo 16. 10. 2008 22:28Pěkné stánky, nemáš zájem o výměnu odkazů na stránky?
Bimbam Redaktor
#11 | Vloženo 2. 11. 2008 9:40Vašnostové plantážníci, pisálkové, žoudálkové, indiánští bojovníci, šťourové, pátrači a jiná společnosti, vzpomeńte si dneska v podvečer, je Dušiček a zapalte svíčičku za Jestřába, pana Fischera a spousty dalších lidí, kteří už tu nejsou. dnes se pro ně v šest večír rozezní zvony ručních zvoníků nejen ve starých slavných Stínadlech.
Bimbam Redaktor
#12 | Vloženo 23. 12. 2008 15:04Hezké vánoční svátky plné pohody nad příběhy v knížkách i ve skutečných příbězích které píše sám život. Mějte se fajn a hodně zdraví a redaktorům a pisatelům do dalšího roku lehkou ruku při psaní a samé neotřelé dobré nápady. :-))
paco Člen
#13 | Vloženo 31. 12. 2009 23:23Chtěl bych se optat, tyto stránky jsou placené? Že jsem ještě nikdy neviděl lépe propracované stránky.
Paja Administrátor
#14 | Vloženo 1. 1. 2010 0:19paco
Ne, nejsou – není zpoplatněn ani obsah, ani nejsou placeni tvůrci, ani tu nevyděláváme na reklamě. Stránky byly, jsou a budou tvořeny v mém volném čase.
Paja Administrátor
#15 | Vloženo 14. 9. 2010 23:26Pájo, ty foglarovské stránky jsou super, smekám před tebou, jsi opravdu mazák. Zrovna jsem na ně koukal. Ještě jsem nestihl všechno přečíst, ale to postupně napravím. Můžu s klidným srdcem říct, že jsi právě získal nového pravidelného návštěvníka tvých stránek. Přeju hodně výdrže a úspěchu při rozšiřování webu. Kejchal

Dobrý den, velmi se mi líbí Vaše stránky. Mám ráda stínadelskou historii, takže vítám každou trochu nových informací, které o těchto příbězích získám. Píšu ale ještě z jednoho důvodu. Napadlo mě, jestli třeba někdy pan Foglar nezaspolupracoval s některým ze skladatelů - jestli někdo podle jeho představ nesložil onu zlověstnou „bojovnou píseň Vontů“. Jsem ve věci rychlošípáckého nadšení nováčkem, takže o těchto věcech nemám ani potuchy. Máte o něčem takovém povědomí? A kdyby ano - bylo by možné i tuto bezeslovnou píseň uveřejnit na Vašich stránkách? Díky předem za odpověď a hezké prázdniny. Mirka
...Vůbec jsem jaksi foglarovsky málo informovaná. Nic moc nevím, jen to, co jsem vyčetla na Vašich stránkách, případně na jiných stránkách s rychlošípáckou a foglarovskou tematikou. Prostě se mi jen zalíbily ty knížky, a já je teď hltám jako by mi bylo o nějakých dvacet míň:-) ... Ale abych aspoň špetičkou přispěla něčím, co jsem nenašla na žádných foglarovských stránkách: Synovi jsem koupila knížku "O zahradě" od Pavla Čecha. Text nemá s Foglarem nic společného, ba liší se i věk adresátů - zdá se mi, že je určená dětem tak šesti, sedmiletým. Ale ty ilustrace! To jsou celý Stínadla:-) Mějte se hezky. Zdraví Mirka

Někdy brouzdám po internetových stránkách a jsem rád, když si něco přečtu o panu Foglarovi. Nejraději mám příběhy ze Stínadel. Na toto téma si přečtu i od jiných autorů. Proto mě také mrzí, že nemám možnost sehnat příběh „Poselství ze stínadel“. Ale hlavně proč píši. Protože, mezi jinými jsem sběratel komiksu a třetí díl komiksové trilogie „Tajemství Velkého Vonta“ nebyl nakreslen, rozhodl jsem se trochu napodobit mého oblíbeného malíře p. Marko Čermáka a tento komiks si nakreslit. Nyní se blíží závěr mé pětileté práce na 32 stranách komiksu. S pozdravem Hostimil Schmiedl z Českého Těšína.

Ahoj. Díky za web, je parádní. Vrátil jsem se zase ke vzpomínkám na dobrodružství, které jsem prožíval ve Foglarových knížkách. Četl jsem všechny až na ty, co byly psané formou deníku. To mě rušilo od čtení a nebavilo mě to.
Něco o mě. Mě je 25 roku a chodil jsem dlouhou dobu do Junáka a musel jsem přestat, protože mi to nedovoloval čas a práce. Pracuju v Arabských Emirátech. Mimochodem, je tady taky skautský oddíl. Ale jsou to žabaři, nic neumí. Mně Junák dal obrovskou průpravu do života. Díky Junáku se v životě neztratím. Chodil jsem do oddílu Bobrů v Uherském Hradišti. Tvůj web je udělaný s obrovským nadšením. Líbí se mi. Díky, Vojta alias Radio.


Moderátor Paja: Přesunul jsem do tohoto vlákna některé starší zajímavé vzkazy z elektronické pošty stránek.

Chcete-li reagovat, musíte se napřed přihlásit.