Záhlaví stránky (Foglarweb – stránky o Jaroslavu Foglarovi)
foglarweb

S čím jdu do voleb šéfredaktora...?

Diskusní fórum · Časopis Eldorado, téma založeno: 7. 10. 2010, celkový počet příspěvků: 29.
kubino Redaktor
#1 | Vloženo 7. 10. 2010 21:06Udělám si tady takovou malou agitační kampaň. Řekněme, že nejít do voleb s nějakým jasným programem by bylo nefér vůči všem voličům.

- Pokud budu zvolen uvedu do chodu novou grafickou podobu časopisu. Nesmíme se bránit modernizaci a pokroku IT technologií, to je podle mě anachronismus a tmářství.
- Dále zavedu spolehlivý systém samotné tvorby časopisu, lepší komunikaci mezi vedením, redakcí a spolupracovníky, to je základ všeho!
- Prosazuji kodex, který s menšími úpravami bude platit, pokud budu zvolen. Prvky demokracie, netajím se tím, zavedu menší a pro náš lepší chod dostačující. Určím obecná pravidla, aby nedošlo k dalším sporům, například volební období šéfredaktora, možnost odvolání apod.
- Dále budu prosazovat zachování webových stránek na serveru websnadno.cz, zařídím též zaplacení domény na další rok.
- Zapojím Eldorado do celoevropsky významných akcí napomáhajících k dodržování lidských práv a smysluplného naplnění volného času mládeže.
- Nadále budu spolupracovat s organizacemi a oddíly, kteří nás podporují.
- Pokusím se zlepšit systém propagace časopisu.
- Zorganizuji další minimálně dva srazy redakce a příznivců.
- Jasně budu definovat kdo je redaktor a kdo spolupracovník. Plánuji zvýšení počtu spolupracovníků a ustálení počtu redaktorů na čísle 10.
- Nadále budu psát články do Eldorada (Vodáctví, povídky, úvahy, Ze života Eldorada, citáty)
- Rozšířím spolupráci se serverem foglarweb.ic.cz.
Skautik Člen
#2 | Vloženo 7. 10. 2010 21:45Pokud chcete být malým časopisem, který čte úzký okruh lidí, pokud chcete anarchii a 100% demokracii, pokud chcete snížení počtu spolupracovníků o 50% , zhoršený proces tvorby, volte protistranu, tzn. maskovaného Skautík... :-)

Tak takto končil již umazaný příspěvek Kubina! Opět hnusný podraz, Ano, od teď jsou 2 strany a už se rozhodněte, jestli s tímto lhářem chcete pracovat protože celým jeho životním zájmem je jak vidíte politika, které nerozumí. A žádná MÁ protistrana není, je jen má strana, kterou nelze volit, neboť jsem nekandidovala.
Já s kandidací Kawi nemám nic společného, Kubino jen závidí, že má Kawi rozum na rozdíl od něj! Teď prosí lidi aby ho volili, bojí se, uráží, politikaří. Už nemám sílu vám vysvětlovat že vás podvání, buď máte vlastní rozum, nebo ne. Já vám nebudu říkat co máte dělat! Ale dobře si to rozmyslete, než pro blaho a klid vduši plácnete: Volím Kubina, jen proto aby tato situace ustala, protože věřte, že v tom případě bude pokračovat.
Skautik Člen
#3 | Vloženo 7. 10. 2010 21:48A nedovolte ten podvod, kdy budou Kubina "záhadně" volit jeho kamarádi.
kubino Redaktor
#4 | Vloženo 7. 10. 2010 21:53:-D Já jenom zírám, ten dodatek zmizel asi minutu po tom co sem ho zveřejnil. Upravil sem i jiné věci v příspěvku. Hodnotit něco co bylo dáno pryč krátkou dobu po zveřejnění je neadekvátní.
kubino Redaktor
#5 | Vloženo 7. 10. 2010 21:57A odmítám se už bavit s člověkem, kterej mě systematicky vydíral na ICQ.
Skautik Člen
#6 | Vloženo 7. 10. 2010 21:57A jakto, že ty můžeš mazat a my ne? :-D To je neadekvátní, holt stíhám i tvé myšlení. Už hlasoval Kaštan, o tom jsi i psal, že ho máš jistého, kdo tam byl dál? Už nevím, musím se podívat. (Nic proti Kaštanovi, opravdu a zcela upřímně, holt není zasvedcen do všech "tajů".)
Skautik Člen
#7 | Vloženo 7. 10. 2010 21:59Asi bude nutné zveřejnit rozhovor na icq, protože nemáš představu o tom co je to vydírání a co je to slušné upozornění - že já blbá jsem ti „dala na chvíli milost“.
Marty Člen
#8 | Vloženo 7. 10. 2010 21:59Ach jo.
Foglarovi by se zježily vlasy.
kubino Redaktor
#9 | Vloženo 7. 10. 2010 22:07Marty
Nejenom vlasy. Já za to nemůžu, já se s ní chtěl dohodnout... Takhle na sebe neděláme nejlepší reklamu. Musíme to pak smazat ty vlákna o revoluci, už teď mi chodí mejly od členů fan klubu co se to děje.:-( a ať ty diskuse smažem.
Marty Člen
#10 | Vloženo 7. 10. 2010 22:08Myslel jsem to na oba.

Howgh.
Skautik Člen
#11 | Vloženo 7. 10. 2010 22:09A doufám, že uvádějí nějaké důvody, proč se to děje. Jestli mají představu nebo jestli jim někdo něco navykládal. ccc
Kastan Člen
#12 | Vloženo 7. 10. 2010 22:20Myslím, že by bylo vhodné zanechat vzájemného napadání. Zřejmě je nějaký blbý rok či co, Eldorádo je už třetí skvělá parta, co se nyní potýká s problémy a o které vím. Problémy se nevyhnuly ani nám v oddíle.
Skutečně se zamyslete nad tím, co je demokracie a kde hraničí s anarchií a devastací vybudovaného.
A pokud se týče mé volby - volím toho, koho znám a za nímž vidím vykonanou práci. Tím nechci a nemohu říci, že protistrana je horší, neznám ji. Nevím, kolik čeho vykonal skautík a nechci jej hodnotit. Pouze jsem v životě udělal tu zkušenost, že těm, kdo dělají pusou zpravidla nezbývá sil na skutečnou práci a nakonec po čase po nich nezbývá nic.
Promiňte mi můj příspěvek, je poslední, ale nedalo mi to, mrzelo by mne, kdyby pro nějaké rozbroje měl časák jako je Eldorádo zaniknout. A bez chuti a nadšení se takováhle věc dělat nedá, hádky nikam nevedou.

Dobrou a klidnou noc všem.
Skautik Člen
#13 | Vloženo 7. 10. 2010 22:27Kaštane, já vím jak to je, znám tvou situaci a to je to špatné, že neznáš tu mou (nebo spíše naši?) on mi Kubino říkal, že ty za ním budeš stát, nj, má to naplánované a já se na tebe zlobit nemůžu a ani nesmím. Ale je chyba, že hlasuješ pro něj, protože neznáš "protistranu" - vlastně Kawi, i když on si myslí, že jsem s ní i já nebo co. Protože musíš znát všechny strany, aby ses dobře rozhodl..Ale tvůj hlas, tvá volba, každý ti potvrdí, že já nikoho nepřesvědšuji!
Kastan Člen
#14 | Vloženo 7. 10. 2010 22:46Jasně - máš kus pravdy, snažil jsem se psát obecně.
Pravidla voleb jste si nastavili vy a jistě uznáš, že za 48 hodin se nedají pořádně poznat jiní lidé, než se kterými jsi před tím delší dobu spolupracoval... Nicméně i tak jsem si Kawi vyguglil a napsal jí na FB.
Nemělo by pro vás asi být směrodatné, za kým stojí "někdo z venku" - možná je to obdobná situace jako když do dění v oddíle kecají rodiče.
Ale jak říkám - zkuste se domluvit sami mezi sebou, volba to za vás asi nevyřeší a fakt by bylo škoda s Eldorádem přestat...

A už fakt dobrou - zítra jdu makat.

P.S. Nevím co jsi myslel "mojí situací" - pokud mělo jít o problémy, které jsme měli v oddíle, tak dám krk na to, že ze zákulisí nevíš nic. Ale na tom nezáleží. Snad pokud by tě to zajímalo jako zkušenost a pokud by nás osud svedl dohromady dala by se o tom dát řeč.
Kawi Redaktor
#15 | Vloženo 8. 10. 2010 13:25Já jen zírám. Večer jdu spát v sedm a co se tu všechno neobjeví... Program komentovat nebudu, i když s pár body úplně nesouhlasím. Co bych však okomentovala jsou tři věci. Kdybychom to už brali jako "politický" :D boj, tak se mi nelíbí a) Kuba může opravovat svoje příspěvky, b) Jako moderátor může psát i k příspěvkům jiných lidí (viz Žemle u volby), c) zřejmě si lanaří lidí mezi bývalými redoktory Eldorada, což mi přijde dost nečisté (viz Dino).
Kawi Redaktor
#16 | Vloženo 8. 10. 2010 13:38Myslím, že Kuba trochu zneužívá toho, že já nic takového nesepíšu. ;) Ale abych nekritizovala jen jednu stranu. Ani ty Skautíku mi moc dobrou reklamu neděláš (nemyslím to zle, ale být někdo, kdo o tom všem nemá páru, asi nevolím nikoho). Volím - nevolím, proboha, fakt z toho děláme politiku...
Skautik Člen
#17 | Vloženo 8. 10. 2010 15:21Kawi promiň, pokud jsem tím nějak - a to jakkoliv "ublížila" tobě, ale to bys tady musela celý večer sedět a být zapojená do té hrůzy co se děla, psát si s pár lidma (a snad mi můžete věřit, že jsem je nepřesvědšovala jak volit, od toho tady byl Kubino :-D) a připadat si jako ten největší blbec.
K tomu cos napsala o Kubinovi se vším souhlasím, jen se mi to něchtělo rozepisovat, protože snad každý, kdo má trochu soudnosti si toto vybaví sám.
Kaštane, k tvé situaci, myslela jsem to jinak, ale to máš jedno. To už není důležité. Chtěla jsem toho napsat ještě mnohem víc, ovšem vždy se mi to před vložením do diskuse smaže a už teďka nemám čas to vypisovat znova. Pokud to někoho vůbec zajímá, musí si počkat do večera.
kubino Redaktor
#18 | Vloženo 8. 10. 2010 15:39Mno nevím, kam chodíte na tyto myšlenky. Dino čte náš časopis neustále a dohromady měl v našem časopisu více článků než třeba Žemle, zpochybňovat jeho hlas je neadekvátní. Podmínky platí pro všechny, to, že je to můj kamarád nic neznamená, sám jsem s ním ani nemluvil a že se tady tak najednou vyloupnul mě celkem překvapilo, včera se stavoval i u mě a budoucnost Elda jsme řešili, počítám s jeho pomocí na mnoha akcích, na jakých to neprozradím, snad jen to, že to bude mít něco společného s JF.
Rychly Kelt Člen
#19 | Vloženo 8. 10. 2010 19:19Já vím, že můj hlas bude taky zpochybňován. Napsal jsem do Eldorada jen jeden článek, ale jen jedno upozornění?

Něměli by obě strany tady napsat co časopisu nabízí tak aby fungoval? A ne řešit a hádat se zády lidi z okolí?

Nejde tu spíš o "boj" uplně jiných lidí?
Kawi Redaktor
#20 | Vloženo 9. 10. 2010 0:03Já myslím, že tu nejde o nic, a rozhodně ne o boj. A doopravdy si nemyslím, že by měly být dávany nějaké předvolební sliby pro lákání voličů, fakt už se z toho dělá moc politika.
<  1  2  >
Toto téma je uzamčeno, není možno přidat příspěvek.