Záhlaví stránky (Foglarweb – stránky o Jaroslavu Foglarovi)
foglarweb

Obnova časopisu Eldorado

Diskusní fórum · Časopis Eldorado, téma založeno: 27. 8. 2013, celkový počet příspěvků: 3.
Paja Administrátor
#1 | Vloženo 27. 8. 2013 0:20V tuto chvíli je sestavována nová redakce. Toto vlákno slouží k diskusi o dalším vývoji časopisu, samozřejmě již i s novými redaktory. Vaše názory jsou vítány.

Prosím o případné vyjádření také kubina, johnyho8x nebo jiggiho, kteří se na tvorbě Eldorada výrazně podíleli a spolu se mnou budou nápomocni nové redakci v počátcích.
kubino Redaktor
#2 | Vloženo 28. 8. 2013 10:35Ahoj, po sestavení nové redakce bych nejprve vyřešil otázku webových stránek Eldorada, bylo by dobré založit vlastní doménu a sehnat člověka, který by měl pod palcem web a jeho obsah.
Paja Administrátor
#3 | Vloženo 28. 8. 2013 11:11Jedna věc je správce obsahu webu, např. stávajícího, na což nejsou potřeba žádné zvláštní technické znalosti. Ale vytvořit vlastní web je náročnější, i když výsledek je samozřejmě lepší, než užití nějaké šablony. Tedy já bych do té doby, než získáme někoho, kdo povládne HTML, PHP apod., zůstal u stávajícího webu.

Navíc, kapacitní úložiště na Eldorada máme vyřešeno v podobě disku Google, tak na ten samotný web ani takový prostor není třeba.

Chcete-li reagovat, musíte se napřed přihlásit.