Záhlaví stránky (Foglarweb – stránky o Jaroslavu Foglarovi)
foglarweb

Ohlédnutí za rokem 2009

Diskusní fórum · Aktuality, téma založeno: 31. 12. 2009, celkový počet příspěvků: 14.
Paja Administrátor
#1 | Vloženo 31. 12. 2009 20:09Z roku 2009 nám zbývají necelé čtyři hodiny, v FIS najdete, dá se říci již tradiční, ohlédnutí.

Jaký to byl rok pro vás, na co rádi vzpomenete? Napište, obzvlášť jestli vaše připomínka bude mít nějakou souvislost s JF (ale jestli ne, tak nevadí).
Moderátor Paja: Odebrán odkaz, článek již na webu není.
kubino Redaktor
#2 | Vloženo 31. 12. 2009 21:43Tento rok bych zhodnotil jako velmi úspěšný. V mých pracovních aktivitách pro dětské organizace jsem dosáhl hodně úspěchů, troufám si říci, že J. Foglar mi pro to byl velkým pomocníkem a zdrojem inspirace. Samotný časopis Eldorado stoupá výše, čtenářů přibývá, změn také... Na změny na tomto webu se rovněž velmi těším, bude to cesta složitá, ale jak jsem zde psal dříve, rád se do ní zapojím. Nyní je třeba diskutovat o nové podobě obou webů (Eldorado a Foglarweb), jakýmsi způsobem je k sobě přiblížit, trochu sjednotit, vytvořit si tak stabilní a ohromný kybernetický internetový svět. :-D Nám se to podaří...
paco Člen
#3 | Vloženo 31. 12. 2009 23:11Na tyto fajn stránky, jsem narazil až v tomhle roku. Ale foglarovky čtu již déle, no hlavně jsem narazil na Eldorado a spoustu foglarovců a taky na iklubovnu, začal jsem pátrat po záhadách Stínadelských a myslím si, že jsem začal žít lepší a správnější život než před poznáním výše zmiňovaného.
Rychlonozka Člen
#4 | Vloženo 1. 1. 2010 10:12Na tento web se snažím dívat denně, ale při vší úctě v poslední době velmi uvadal. Avšak chápu Pavla a ostatní věrné tomuto webu, že jim povinosti neumožňují pracovat na webu tak, jak by chtěli. Taky zažiju maturitu! No, ale musím souhlasit s Pacem, že Foglar mě přivedl k lepšímu světu. Za to také děkuji tomotu skvělému webu, dovolím si říct, že nejlepším na dané téma. Na tyto stránky chodím tak asi 2 roky a za tu dobu jsem tu poznal skvělé lidi. Díky Pavle, Jiggi, Paco, Kubino, Jane a další.

Omlouvám se za případné chyby.
Jan Redaktor
#5 | Vloženo 1. 1. 2010 13:01Já na tyto stránky chodím den co den, už skoro tři roky. Z nás diskutujících hned po Jiggim - pokud se nepletu - znám tuto stránku nejdéle a zažil jsem i její starou podobu, kdy Pája stránku zásadně předělával a dobře si ještě pamatuji, že se mi to nelíbilo, protože stará verze se mi líbila, ale teď vím, že tahle verze je mnohem lepší. Rád bych připomněl, že jako mnohé z vás, i mě tato stránka do jisté míry vychovala stejně jako Foglar, za což sem velice vděčný a přeju této stránce co největší úspěchy!
Jan Redaktor
#6 | Vloženo 1. 1. 2010 13:02A taky musím ještě dodat, že jsem zde poznal výjimečně lidi a zde vzniklo i Eldorado, což každý ví! :-)
Paja Administrátor
#7 | Vloženo 1. 1. 2010 13:34Jan
Tak uvidídme, jak se ti bude líbit další úprava. :) Rozdíl od roku 2007 tu ale je, tentokrát mají všichni daleko větší možnost vývoj ovlivnit.
Rychlonozka Člen
#8 | Vloženo 1. 1. 2010 19:27Těším sa.
jiggi Moderátor
#9 | Vloženo 2. 1. 2010 8:31Já přeju Pájovi, ať udělá maturu hned na jaře, aby v létě mohla proběhnout práce na webu!
Tenhle rok jsem foglaristánu moc nedal - tohle pololetí, v létě sem hodně makal na Stínadlech a předtím v Eldorádu deník pátrače, ale to asi víte. =)
Jo, hm - už nevím, tohle je asi to, co můžu tak nějak říct. No, hrůzné životní zkušenosti mám už bohudík za sebou, vrací se jen ozvěny, tak všechno dobrý - až na tu maturitu.
Vzhledem k tomu, že na žádné vejšce se neučí předmět Divoký Západ, asi půjdu na historii, uvidíme.
Rychlonozka Člen
#10 | Vloženo 2. 1. 2010 12:20Přeji ti hodně štěstí v tomto hezkém oboru.
tomas fiala Redaktor
#11 | Vloženo 3. 1. 2010 14:57Z hlediska internetu byl letošní rok pro mě velmi úspěšný, ale jinak to zase nebylo nic extra. To podle toho, co extra je. Odnesl jsem si z loňska moc pěkných zážítků, přibyl nám do rodiny další člen.
kubino Redaktor
#12 | Vloženo 3. 1. 2010 15:00Máš novýho bratříčka nebo sestřičku? K nám nepřibude ani nový zvířecí člen... Bublinu bych chtěl, ale už máme kocoura:-D
Bobr Člen
#13 | Vloženo 9. 1. 2010 21:50Ahoj, dovolím si v novém roce pozdravit všechny Foglarovce, kteří kdy zatoulali na tyto stránky nebo co se sem teprve jen zatoulají. Když jsem tak procházel příspěvky, nedá mi to a musím pozdravit i své sběratelské přátele. Ostatně, dnes jsem sem vstoupil ze stránek sběratelských, kde je teneto web uveden mezi oblíbenými. Již dlouho! Takže nezbývá, než popřád i samotnému webu a jeho tvůrci pěkný a úspěšný rok! No a samozřejmě Pájo, držím palce k maturitě, ikdyž u Tebe se neobávám nezdaru! Nazdar!
tomas fiala Redaktor
#14 | Vloženo 24. 2. 2010 17:15Mám bráchu a ... No, to se sem nehodí. Každopádně mám již 4 sourozence (1 sestru a 3 bratry; nežijeme však všichni spolu) a jsem z nich nejstarší. Ale mám taky čas a tak se zde více rozepíšu o roce 2009.

Začnu tímto webem - Foglarwebem. Znal jsem ho už asi před rokem a půl, ale jen jsem si ho běžně projížděl. Teprve o prázdninách jsem se zaregistroval a pustil se do diskutování. A od té doby jsem tu více méně asi tak každý týden (v poslední době se toho zde stejně zase tak moc neděje). Ve stejnou dobu, tuším, že i ve stejný den, jsem se zapsal do NK na Eldoradu a od té doby si mě tento časopis plně získal a několikrát mi dokonce nedal spát!

Potom jsem si založil vlastní web, k čemuž mě inspiroval Janweb, mimochodem. To byl myslím také důležitý krok.

A nazávěr toto: V roce 2009 se mi šíleně rozšířila má osobní knihovna, koupil jsem si asi 15 foglarovek, a teď už mám téměř všechny. Také jsem začal poslouchat foglarovky v audio podobě.

A to je, abych tak napsal, celé. Možná jsem na něco důležitého zapomněl, ale snad mi to prominete.

Chcete-li reagovat, musíte se napřed přihlásit.