Záhlaví stránky (Foglarweb – stránky o Jaroslavu Foglarovi)
foglarweb

Eldorado č. 34

Diskusní fórum · Časopis Eldorado, téma založeno: 27. 2. 2014, celkový počet příspěvků: 7.
Marta25 Člen
#1 | Vloženo 27. 2. 2014 21:22Ahoj, takže k novému číslu. Řekla bych, že lepší než minule, nicméně něco se stále neeliminovalo. A to zejména ty mezery - myslím ale, že příště to bude lepší, protože když jsem to na mail odesílala tak to bylo vše v pořádku, vše je asi způsobeno tím, jak se to dává do jiného formátu. K samotným článkům pak žádné velké výhrady nemám, pokud jsem nějaké měla, tak se to vše vyřešilo přes mail, myslím, že není potřeba to rozebírat zde .... To je asi tak ode mě vše ... nebo spíše - v tuto chvíli mě nic nenapadá ....
tomas fiala Redaktor
#2 | Vloženo 28. 2. 2014 16:38Já jsem s novým číslem poměrně spokojen, nic vytýkat nebudu. Možná jsem co do komentování poměrně stručný, ale skutečně netuším, co zmínit.
Tess Člen
#3 | Vloženo 7. 3. 2014 20:09Tohle číslo se mi líbilo asi ze všech nejvíc. :) Nejvíc se mi líbil článek o Usanovi. Fakt dobrý. :) Nic víc bych asi nenapsala :) Žádně protiklady nemám.
Delfin Člen
#4 | Vloženo 13. 3. 2014 15:46Tak druhý pokus o okomentování tohoto čísla:
Číslo je dost kvalitně zpracováno, akorát plně nepobírám význam rubriky "O tom, o čem". Grafická úprava, ale hlavně obsah tohoto čísla je velmi zdařilý!
Chtěl bych se také zeptat (protože tuto informaci jsem nezískal), dokdy je uzávěrka posílání příspěvků pro další měsíc. Díky :))
A nakonec bych chtěl oznámit jednu smutnou novinu, a to že tady v Eldorádu končím. Chtěl jsem zkusit být součástí nějakého časopisu a jsem rozhodně rád za tuto zkušenost, nicméně mi to nedává to - co jsem od toho očekával. Doufám, že na mě nebudete naštvaní...
Držím Vám palce a rozhodně se nesttraním nějaké drobné výpomoci v průběhu Vaší cesty vydávání časopisu :)
Mějte se hezky a ať Vám práce jde alespoň tak - jako doteď.
Loučí se Delfín
P.S.Povídku pro další číslo ještě rozhodně pošlu :)
Paja Administrátor
#5 | Vloženo 13. 3. 2014 21:21Delfin
To je škoda, ale i tak díky za dosavadní spolupráci.
Marta25 Člen
#6 | Vloženo 16. 3. 2014 15:06Ahoj, takže jak už jsem odpovídala na mail, mrzí mě, že odcházíš, ale rozhodně děkujeme za práci, co jsi pro časopis odváděl. Co se týče rubriky "O tom, o čem" - jedná se o barevnou fotokoláž, která by měla do časopisu přinést trochu víc barev a trošku ho udělat zajímavější, proto jsem ji založila.
tomas fiala Redaktor
#7 | Vloženo 17. 3. 2014 14:33Delfin
Docela mě mrzí, že redakci někdo opouští - lidí je aktuálně v redakci docela málo... Každopádně to chápu a je dobře, že i když už jsi se rozhodl, že z Eldorada odejdeš, do dalšího čísla přispěješ. A doufám, že zůstaneš při Eldoradu alespoň jako čtenář; připomínek od čtenářů se tady v diskuzním fóru mnoho neobjevuje...

Chcete-li reagovat, musíte se napřed přihlásit.