Záhlaví stránky (Foglarweb – stránky o Jaroslavu Foglarovi)
foglarweb

Sraz diskuse na Honu na Širokka 2008

Diskusní fórum · Aktuality, téma založeno: 14. 3. 2008, celkový počet příspěvků: 16.
Bimbam Redaktor
#1 | Vloženo 14. 3. 2008 16:40Už to tady asi padlo, jen to zapadlo. Myslím Jiggi navrhoval udělat nějaký srázek lidí co sem choděj a třeba i píšou. Mám dojem, že jsou ti lidi rozlezlí po celé republice, ačkoli si tím nemůžu být jist. No, napadá mně třeba slézt se v dubnu ve městě Páji - a třeba se zúčastnit jedné tamní hry - pamětihodnosti. Mělo by to být o víkendu, tak by se snad mohlo pár lidí srazit. Co vy na to? Co na to Pájo říkáš? Dal bys předem nějakou hlášku kdy a kde se "pořad" koná? Hmm, taky by to chtělo asi nějaké poznávací znamení. Asi se nezná moc lidí osobně.
Paja Administrátor
#2 | Vloženo 14. 3. 2008 22:45Bimbame, určitě nejsem proti, bylo by to jistě zajímavé. Je ale také pravdou, že mnozí bydlí daleko od Tábora a osobně se neznají. Myslíš-li tou hrou Hon na Širokka, tak to sem pozvánku určitě dám, už jen proto, že jsem spoluorganizátorem. Třeba si někdo bude chtít i zahrát. Ale nevím, jak moc budu mít čas na povídání s lidmi z foglarwebu právě kvůli přípravě hry.
Kawi Redaktor
#3 | Vloženo 15. 3. 2008 11:55O Honu na Širokka v Táboře jsem něco málo již slyšela. Myslíte, že bych se mohla této akce zúčastnit? Pokud ano, budu moc ráda. Pokud ne, nezlobím se, jistě je k tomu nějaký důvod.
Paja Administrátor
#4 | Vloženo 15. 3. 2008 12:10Hon na Širokka je večerní městská hra pořádaná 6. skautským oddílem Širokko. Je určena i pro veřejnost, takže s účastí není problém. Letos bude v sobotu 19. 4., podrobnější informace přidám později.
Jan Redaktor
#5 | Vloženo 15. 3. 2008 12:23O tom Honu na Širokka v Táboře jsem už taky někde slyšel. Ale to jsem netušil, že si Pavle jejím spoluorganizátorem. :-)
jiggi Moderátor
#6 | Vloženo 15. 3. 2008 13:47No jo, účast. Já bych jel. (Klíďo bych si, kdyby to šlo, zahrál Scirocca.) A jaká je účast nečlenů skautů od Široka? (Klátivá chůze Vontů, nastražení nohy Širokkovi v průchodu, či snad střelba kaťanem - teda: prakem?) Ale v Táboře se vůbec nevyznám, takže jsem v nevýhodě. Jó, takhle v Budějcích, nebo ve Stínadlech by to bylo jiné... Ale nevadí. =)
Paja Administrátor
#7 | Vloženo 3. 4. 2008 16:59Před časem zde někteří projevovali zájem se něco dozvědět o táborské večerní hře Hon na Širokka, kterou každoročně pořádá 6. oddíl Širokko Tábor. Bylo již vytvořeno zvadlo na letošní již 23. ročník, tak vám ho sem <a href="http://sirokko.junak-tabor.com/novy_web/phprs/view.php?nazevclanku=hon-na-Širokka-2008&cisloclanku=2008040001" target="_blank">přikládám</a>.
Bimbam Redaktor
#8 | Vloženo 3. 4. 2008 18:41Karamba, jsem ten den do sedmi večer v depu - ten den kdy je v Táboře ta hra, tak se zase s Váma neuvidím... Kdo ještě nechodíte do práce tož buďte rádi- občas práce zamotá věci tak že se nedají jinak rozmotat :-(
jiggi Moderátor
#9 | Vloženo 3. 4. 2008 20:46Rád přijedu, ale nevím, jestli se zůčastním přímo hry, protože do desíti tam v Táboře moct být asi nebudu. Ale zase ten dáreček... =) Hm. No, ale což takhle, kdo z vás z diskusetam pojede, to bychom mohli uspořádat takovou malinkou slezinu! =)
javor Člen
#10 | Vloženo 3. 4. 2008 21:57Tak jelikož jsem z Tábora a zatím nemám na tenhle den nic naplánovanýho, tak se rád přijdu podívat. :)
Kawi Redaktor
#11 | Vloženo 5. 4. 2008 11:06Já bych tam jela, jen nevím, jestli nebudu mít problém s návratem, protože, kdybych tam byla až do konce, byla bych doma tak o půlnoci. Taky nevím, jestli se budu moct pořádně zúčastnil, protože mám teď trochu problém s nohama, že nemůžu moc chodit, ale třeba se to spraví. Ale podívat bych se tam jela určitě.
jiggi Moderátor
#12 | Vloženo 5. 4. 2008 11:45Ale - do konce bys tam snad být nemusela. Třeba se ještě něco vymyslí (nocleh, nebo tak všelijak podobně.. =)).
A zrovínka jsem se vrátil z Čánkova od koní. Jako obvykle, plantážníci, zážitky velký. A kdyby nad Táborem nebyla oblačnost, tak bych pájovi dalekohledem koukal do kuchyně! =) Okem je vidět bílá šmouha paneláků na jihu města. A Veselí je vidět pořádně i bez dalekohledu. (Ale byly tam mraky, tak jsem neviděl ani Choustník.) Tolik z našich kopců.
Bimbam Redaktor
#13 | Vloženo 18. 4. 2008 9:49Tak ať vám plantážníci akce v Táboře pěkně vyjde, hlavně se poznejte a poplkejte a užijte si uliček a kamarádů na stejný vlně :) Já su bohužel v práci. Mávám :-))
Kawi Redaktor
#14 | Vloženo 24. 4. 2008 11:05Pája mě požádal, ať napíšu nějaké své dojmy z Honu na Širokka. Tak teda píšu. Hra se mi líbila, když pominu skutečnost, že mě bolela noha a pořád mě honili nějaké Rychlé šípy... :) Musím taky napsat, že v Táboře jsou moc pěkné stínadelské uličky. Docela mě to překvapilo, protože jsem v Táboře již 2x předtím byla, ale takhle jako při Honu jsem se uličkami ještě ani neprošla ani neproběhla. Taky se mi líbilo, že po Honu jsem tam zůstala o něco déle a byla mi nabídnuta možnost přespat v jedné klubovně, čímž se vyřešila otázka nochlehu a já nemusela někam pod strom (už jsem jich měla pár vyhlídnutých :)). Tímto bych chtěla všem, kdo to zařídili poděkovat. Také ještě za to, že jsem měla možnost po Honu zhlédnout promítání z předchozích ročníků, které bylo moc zajímavé.

Na druhou stranu mě trochu mrzí, že jsem nepotkala nikoho z těchto stránek (možná ano, ale nevím o tom). Také mi trochu vadilo, že hra byla na jednotlivce, protože většina lidí se pak stejně druhotně spojila do nějakých skupin, ale já, která jsem nikoho neznala, jsem zůstala, jak kůl v plotě... :) Možná, kdyby bylo nějaké rozdělení už od začátku, tak bych se seznámila s nějakými novými lidmi. Ale zase chápu, že Širokko je jeden a proto jednotlivci.
No, to bude asi pomalu všechno. Stejně pochybuju, že si tuhle neuvěřitelně dlouhou zprávu někdo přečte. Těch dojmů je opravdu mnocho. Jak těď píšu, vybavují se mi před očima jako spousty obrázků. To, co jsem napsala, je jen malý zlomek, který mě napadl jako první.
Kejchal Člen
#15 | Vloženo 28. 4. 2008 23:12Kawi: Díky za postřehy a připomínky z Honu na Širokka. Na vlastní honbu Širokka jsme snad nikdy, co si vzpomínám, umělé skupinky nedělali, skupiny bývají ale v první části hry. Letos to bylo trochu jinak. Ale i tak a přesto, že tě bolela noha, pronásledovali RŠ, Tábor jsi neznala a hrála jsi sama za sebe, tak jsi úkol v první etapě splnila daleko nejdříve a správně. Klobouk dolů :-) Doufám, že příští rok s tebou můžeme také počítat. Návštěvy z takové dálky běžně v Táboře na hru nemíváme.
Paja Administrátor
#16 | Vloženo 29. 4. 2008 16:44Jéé, pan Kejchal se zde také po dlouhé době objevil... :-) Pro ostatní neznalé, Kejchal byl hlavní organizátor letošního Honu na Širokka.
Toto téma je uzamčeno, není možno přidat příspěvek.