Záhlaví stránky (Foglarweb – stránky o Jaroslavu Foglarovi)
foglarweb

Situace na fóru

Diskusní fórum · Server foglarweb, téma založeno: 17. 3. 2009, celkový počet příspěvků: 9.
jiggi Moderátor
#1 | Vloženo 17. 3. 2009 19:36Mám pocit, že nám diskuse vázne. Jasně, každý nemá čas, ale přece jen.

Jsme tady hlavně já, Pája (správce), Honza, Rychlonožka, Kawi, Kubino a Bimbam - pak Dae a další. Tedy dost lidí, kteří se můžou k něčemu vyjadřovat. Aby řeč nestála.

A dramatická otázka: Už tady dlouho nebyl Javor! Unesli ho mimozemšťani? Objevil časoprostorovou díru a kecá s Žižkou v Táboře? Nebo chlapec vyrostl a má jiné zájmy než staré dobré kamarády in virtuália? =)
Paja Administrátor
#2 | Vloženo 17. 3. 2009 20:08Souhlasím.
Mým hlavním problémem je čas, který musím rozdělit mezi mnoho dalších zájmů a povinností. Ale na fóru jsem každý den, takže napsat pár příspěvků by pro mě teoreticky nemusela být taková potíž. Pokusím se polepšit a popohnat sem Javora! :-)
Rychlonozka Člen
#3 | Vloženo 17. 3. 2009 20:56Tak já s časem problém nemám,dostanu se tu většinou každý den tak můžu psát..
kubino Redaktor
#4 | Vloženo 17. 3. 2009 22:15Taky sem tu každý den, někdo musí rozproudit diskusi:-)
javor Člen
#5 | Vloženo 17. 3. 2009 22:21Zdravím všechny plantážníky,
z úst velkého vojevůdce mistra Žižky jsem se doslechl, že je tu po mne scháňka. Co říci na svoji obhajobu? Snad jen že foglarweb navštěvuji denně, i když přiznávám mí milí virtuální přátelé, že vás všechny zanedbávám. Na čas se nemůžu vymlouvat, jelikož každý by si měl na své přátele a kamarády udělat denně alespoň 10 minut čas. Je tomu skutečně již hodně dlouho co jsem sem napsal svůj poslední příspěvek a zapojil se tak do nějaké diskuse. Poslední dobou jen přečtu nové příspěvky a nic jiného nedělám :( Ale abyste neřekli, že jsem na vás úplně zanevřel, tak si dávám za svůj cíl alespoň jednou týdně se zapojit do nějaké diskuse a přispět tak ke zkvalitnění diskuzního fóra na tomto webu. Doufám že tento příspěvek nebyl příliš chaotický a ještě jednou se všem plantážníkům omlouvám. :D
Jan Redaktor
#6 | Vloženo 18. 3. 2009 8:27No já jsem tady několikrát denně, ale je potíž s tím, že nevím co napsat. Přijde mi, že sem už toho hodně vyčerpal, co jsem potřeboval vědět nebo co mě zajímalo a už jsem taky hodně dlouho nečetl žádnou foglarovku, takže mi chybí jaksi inspirace. Ať někdo založí nějaké vlákno a já se mile rád přidám. Co si pamatuji, tak jsem nová vlákna převážně zakládal já, ať to zkusí i někdo jiný a já se samozřejmě přidám, pokud budu mít k danému tématu co říci.
Rychlonozka Člen
#7 | Vloženo 18. 3. 2009 14:15Mohl bych se o to pokusit, ale chce to nějaký nápad. Samozřejmě by bylo skvělé kdyby se zakládaly častější vlákna a každý by měl šanci přispět. Tak snad teď něco vymyslím.
jiggi Moderátor
#8 | Vloženo 18. 3. 2009 14:52Nazdar Javore, tož milého Jana z Trocnova pozdravuj a nyní chci jen dodat:

Stačilo jen plácnout na hladinu
a příspěvky tu byly za hodinu.

Napsal básník. Jedná se o skromnou metaforu tohoto webu. Navíc už dlouho nebyl článek ve FIS. Chtěl bych to napravit, mám takový nápad.
Jan Redaktor
#9 | Vloženo 18. 3. 2009 17:25No to mě taky napadlo napsat nějaký článek, ale byl problém o čem. No měl jsem rozpracovaný článek o ilustrátorech foglarovek, ale pak jsem si řekl, že to moc do článků asi nepatří, takže z toho nakonec nic nebylo.

Chcete-li reagovat, musíte se napřed přihlásit.