Záhlaví stránky (Foglarweb – stránky o Jaroslavu Foglarovi)
foglarweb

Nová pravidla v redakci Eldorada

Diskusní fórum · Časopis Eldorado, téma založeno: 21. 9. 2010, celkový počet příspěvků: 31.
tomas fiala Redaktor
#1 | Vloženo 22. 9. 2010 17:23Co se týká toho, zda píšeme pro mládež či nikoli, to tedy je jedno, ale jde o styl, kterým píšeme. Měl by to být styl, který mládež zaujme. A toho se musíme držet.
kubino Redaktor
#2 | Vloženo 22. 9. 2010 17:30To je pravda, s tím souhlasím. Nechal bych pro děti, mládež a ... teď definovat do další jestli širokou veřejnost nebo něco jiného.
tomas fiala Redaktor
#3 | Vloženo 22. 9. 2010 17:46Děti, mládež a podobně smýšlející lidi.
Rychly Kelt Člen
#4 | Vloženo 15. 10. 2010 1:17Děti, mládež a ... (tam můžeme dát spoustu věcí)

Ale myslím, že všichni tady hledáte někoho pro koho psát.
Podle mě by za tím A mělo být spousta slov - trempové, militaristi, milovníci přírody, koňáci, vodáci, kovbojové a spousta dalších..

Pár slovy - lidi stejně "postižení" jako my všichni.

Můžete nesouhlasit, ale tak to cítím já, potože každý si v Eldoradu najde to svoje. To na co se bude těšit až ho třeba i mladší redaktor přivede na nějakou stopu kde ještě nebyl či co má objevovat.

Nejdřív jsem časopis jen četl, hlavně Jiggiho rubriku o westernu, a pak jsem si řekl, proč nezkusit udělat pohled opačný a nabídnout čtenáři nakouknout co dělají kovbojové v Čechách... (to je jen můj pohled na jednu z rubrik, ale to samé můžu napsat o dalších.)

Takže stačí dostat Eldorado mezi lidi, pokud se podaří plán co jsme rozjeli s Kubinem a jedna nejmenovaná organizace (nemá zatím cenu prozrazovat - pokud šéfredaktor nemá jiný názor) ho podpoří bude potřeba každé ruky, abychom si čtenáře udrželi :-)
Skautik Člen
#5 | Vloženo 15. 10. 2010 15:06Hmm, sice souhlasím se začátkem, ale konec mě fakt pobavil - plán? A ví o něm ostatní? Jestli jo tak sorry, už je tu těch plánů nějak moc :-D, ale jestli ne, tak to jen potvrzuje, že někteří se nemění... Začínám se v tom ztrácet tady.
Rychly Kelt Člen
#6 | Vloženo 15. 10. 2010 23:55Skautik.Eldorado
Plán propagace časopisu. Zatím se nemá cenu o něm rozšiřovat dál. Pokud člověk chce psát pro lidi, musí o něm vědět a to chcem udělat.
Skautik Člen
#7 | Vloženo 16. 10. 2010 11:40Aha, tak to je mi zase novinka. No, zválštní, já jsem prý troufalá na to, jaké nicotné "činy a zásluhy" mám. Vysvětlovat tu větu nebudu, myslím že někteří pochopí. Každopádně měl Kuba pravdu, pomoc z tvé strany bude asi obrovská... ale můj styl to holt není, na mě ale nezáleží, takže ok.
Rychly Kelt Člen
#8 | Vloženo 19. 12. 2010 22:27Skautik.Eldorado
Tak už plán můžu uveřejnit. Počítáme s propagací na největší celorepublikové akci pro děti a mládež Bambiriáda 2011. Již jsme osobně mluvili s koordinátorkou této akce na srazu Eldorada a naše snažení podpořila.

Počet stažení stoupá, což znamená i počet čtenářů. A to ani nemluvím o lidech ve fanklubu.

Neboj celou koncepci (je krátka, asi na jednu A4) v nejbližší době zveřejníme tak jak jsme ji odsouhlasili a vymysleli. Pokud něco chceme dokázat tak musíme pracovat.

A věř mi. I Kubino v sobotu dostal co proto, protože neudělal to co jsem jako po jednom z redaktorů chtěl. A tím, že jsem v dozorčí radě časopisu tak po tom půjdu jak pes.. Aby se pracovalo pro dobro časopisu.
tomas fiala Redaktor
#9 | Vloženo 20. 12. 2010 12:14Už se těším na podrobnou zprávu z rady... Velmi mě mrzí, že jsem se nemohl zúčastnit. Být to na mně, tak bych jel, jenže mamka mě nepustila. Ale příští rok, až budu na intru, tak jí, s prominutím, ukážu, že bych to zvládl...
Rychly Kelt Člen
#10 | Vloženo 20. 12. 2010 15:53tomas fiala
Jasně... Pracuje se na ní... Ještě dolaďujem nějaké slovní obraty. Počítám, že do konce týdne bude rozeslána.
kubino Redaktor
#11 | Vloženo 21. 12. 2010 16:29Ahojky lidi, poštěstilo se mi dostat na net v jedné kavárně:-) Nemám na té chatě ani mobilní signál pomalu:-D Ale zpráva i ostatní věci budou koncem týdne, k tomu se přikláním. Patrně se vrátím už zítra na večer:-)
<  1  2  >
Toto téma je uzamčeno, není možno přidat příspěvek.