Záhlaví stránky (Foglarweb – stránky o Jaroslavu Foglarovi)
foglarweb

S čím jdu do voleb šéfredaktora...?

Diskusní fórum · Časopis Eldorado, téma založeno: 7. 10. 2010, celkový počet příspěvků: 29.
kubino Redaktor
#1 | Vloženo 9. 10. 2010 0:13Když tu nejde o boj pak skutečně nechápu proč jsi kandidovala. Soudě podle příspěvků zejména Skautíka se o boj jedná. A přijde mi fér, aby ti co mě volili měli záruku co provedu za změny, bude to prokazatelné, zkrátka, že jsem to slíbil, kdežto v tvém případě nikdo neví jak chceš Eldorado vlastně řídit, co v něch chceš změnit apod., já to řekl narovinu a přijde mi to fér vůči těm, co mi dali svůj hlas.
P.S.: Mám pocit, že se nejedná o volbu Kawi / Kubino, ale o referendum Kubino / Skautík, referendum, ne volba šéfredaktora. Něco jako poražený odchází. O dohodu se Skautíkem jsem se snažil minimálně 14 dní, bezvýsledně, pořád odbíhala od domluvy, nebudu se zabývat dalšími hádkami se Skautíkem, okrádá to můj čas, který Eldoradu chci dát.
Rychly Kelt Člen
#2 | Vloženo 14. 10. 2010 18:31Plně souhlasím s posledním příspěvkem Kubina.
Skautik Člen
#3 | Vloženo 14. 10. 2010 21:54Rychly Kelt
Nerada bych se tě nějak dotkla, bohužel netušíš o co jde, ale to máš jedno.
kubino Redaktor
#4 | Vloženo 14. 10. 2010 22:01Skautíku já už mám dost tvých citových výlevů, i tvé příspěvky na mé ICQ jsou čím dál tím ostřejší, připadám si jako za doby Hitlera, jak tlačil na německého prezidenta, aby ho už už jmenoval... Už jsem ti psal na ICQ, že si nedovolím útočit na lidi, kteří odvádí výbornou práci, ale u tebe žádnou práci nevidím, tvé osudy se začínají zpečeťovat, už tě takhle varuju minimálně 14 dní, že pokud nezměníš styl, tak se ti to nevyplatí. Tady nikdo nestojí o tvé názory, nejsou k věci, my chceme pracovat, tak si jdi klábosit jinam, ne sem do DF.
Kawi Redaktor
#5 | Vloženo 14. 10. 2010 23:24Nechci se do toho míchat, ale teď spíše píšeš z cesty ty. Co se týče mě, nepsala bych sem vůbec, ale tvé rozporuplné (pokaždé tvrdíš něco naprosto jiného) sdělení na ICQ mě stále zatahují zpět do tohohle ne moc pěkného dění. Považuji téže za trochu pochybné hodnotit práci člověka podle toho, zda kope pro tebe, nebo si dovolí kritiku. Počítám, že si to uvědomuješ, ale v poslední době do nebe vychvaluješ ty (ano, někdy i zcela oprávněně), kteří ti dají za pravdu v tvém mínění, a do "horoucích pekel" bys nejraději poslal ty, kteří mají vlastní (tím myslím odlišný) názor.
Rychly Kelt Člen
#6 | Vloženo 15. 10. 2010 0:44Skautik.Eldorado
Možná ne možná ano... Do časopisu jsem šel, protože jsem chtěl podpořit partu lidí, kteří něco chtějí udělat.

Neznám Kubina tak dlouho jako Vy, ale co zatím tady čtu tak se pouze obhajuje. Zatím stále útočíš jen ty.
Nech nás pracovat a jdi o dům dál. Více se k tomu nebudu vyjadřovat.

Možná jen dodám. Každý jsme nahraditelný.
Skautik Člen
#7 | Vloženo 15. 10. 2010 15:00Rychly Kelt
Podívej se, já už se nebudu vyjadřovat k nesmyslným komentářům Kubina, ani k příspěvku Kawi, které jen říkám: Děkuju.
Já chápu hodně lidí, hodně názorů, postojů... a i když tě neznám, větou: jdi o dům dál jsi mě urazil na tolik (a to že já se zásadně neurážím), že s tebou nehodlám komunikovat o věcech, o kterých nevíš nic a to 100%. A bez toho, abych se chtěla nějak dotkonout Kubina, protože o dohadování se s člověkem který lže sám sobě nestojím, ti říkám, že jsis poslehnul jen jednu stranu, toť vše. Měj se.
PS (KUBA): :-D bylo by super, kdyby mohli ostatní vědět, co ty píšeš mně, jaký slovník používáš:D a ne jen nějaké tvé pocity o tom co ti říkám já.
Rychly Kelt Člen
#8 | Vloženo 15. 10. 2010 23:53Skautik.Eldorado
Rád si druhou stranu poslechnu. Bohužel ta zatím jen nadává co Kubino udělal a neudělal.

A pokud nechce dále v Eldoradu být ať sprominutím nepřekáží.
Vedu taneční skupinu a takto již někteří členové odešli, chtěli to dělat jinak než já a také říkali, že bez nich to nepůjde a skupina mi funguje dál a úspěšně.

Možná jsme s Kubinem až moc podobní. Proto jsem na jeho straně.

Chci dělat časopis a pomoct ho propagovat, kontakty na to jsou.
Skautik Člen
#9 | Vloženo 16. 10. 2010 11:35:-D Akorát že já tady celou dobu říkám, že beze mě to půjde, to je naprosto 100%. Já tady taky nebojuju za své postavení, jako někteří, což nemůžeš pochopit, protože jsi přesně ten člověk co stojí na jedné vyhrazené hranici jedné strany, o duhé nic neví. A k čemu ti to bude teďka? Co tím napravíš? A hlavně, je to to, co říkám - pokud se omezíš jen na diskusi, nikdy nic nepochopíš, ale už je stejně poněkud pozdě... A k tvým zkušenostem - já to vím, Kubino má taky takové názory a taky od lidí jako jsi ty, akorát ne všechno jde srovnávat ve stejné linii.
Tímto bych to tadyk ukončila, než zase někdo, kdo je moderátor začne psát připomínky, jestli chceš ještě něco vědět, i když silně pochybuji, mám e-mail.
<  1  2  >
Toto téma je uzamčeno, není možno přidat příspěvek.