Záhlaví stránky (Foglarweb – stránky o Jaroslavu Foglarovi)
foglarweb

Nové vedení Eldorada – změny!

Diskusní fórum · Časopis Eldorado, téma založeno: 9. 10. 2010, celkový počet příspěvků: 21.
kubino Redaktor
#1 | Vloženo 9. 10. 2010 20:48Na úvod bych chtěl poděkovat všem, kteří mi dali svůj hlas, vážím si toho. Beru na vědomí, že byl výsledek těsný. Učiním tedy ty kroky, které jsem psal ve svém prohlášení. Některé novinky jsou už nastartovány, například sociologický průzkum, prosím vás o jeho šíření dál.
V brzké době vás seznámím s mým novým týmem, který je zapřažen minimálně týden:-) Také rozešlu všem redaktorům trochu pozměněnou podobu KODEXU, ke kterému se budete moci vyjádřit a navrhnout v něm změny. Je to šité tak, aby to fungovalo dobře. Pokud někdo už ví, že pod mým vedením nechce pracovat, nechť to oznámí, abychom to všichni věděli. Mé kroky, které chystám každý zná, od dalšího čísla by měla být nová grafická podoba obálky od majitele webu ro.hy a další. Dotazy se přijímají, kodex co nejdříve rozešlu e-mailem a sledujte rubriku Redakce na našem webu, zítra se tam provedou dílčí úpravy spolupracovníků apod. Jinak bych byl rád, aby každý splnil to, co psal v jiném vlákně, tím mám na mysli co kdo bude psát apod.
Ještě jednou děkuji všem za podporu, práce náš čeká!
jiggi Moderátor
#2 | Vloženo 10. 10. 2010 10:28Co si máme představit pod pojmem "nový tým"?
kubino Redaktor
#3 | Vloženo 10. 10. 2010 11:31Nový tým je ten, který zde už funguje od vypuknutí revoluce, mám tím namysli redakční radu, vyházení spolupracovníků, kteří už více jak půl roku ničím nepřispěli a přidáním nových spolupracovníků.
Skautik Člen
#4 | Vloženo 10. 10. 2010 16:42Měla jsem v plánu napsat sem už včera nějaký duchapřítomný komentář, ale nakonec jsem to odložila na dnes, protože jsem včera nechtěla zbytečně rozpoutat nějakou hádku, protože jsem věděla, že nemám náladu na veřejné vyjadřování... ale ani dnes se na to necítím, jsem naštvaná, ale na něco jiného než na Kubu či Eldorado, takže si na můj projev ještě musíte počkat :D (- i když po něm asi netoužíte :-D)
kubino Redaktor
#5 | Vloženo 10. 10. 2010 17:47Já po něm netoužím:-D:-D
Kawi Redaktor
#6 | Vloženo 11. 10. 2010 14:41Chtěla jsem to přejít mlčením. Ale aby nedošlo k mýlkám. S člověkem, jenž neumí prohrávat, jde za svým cílem doslova přes mrtvoly a domnívá se, že to, co on chce, je to jediné nejlepší, odmítám spolupracovat. Doufala jsem se, že jsi uvědomí, že to opravdu tentokrát přehnal. Neuvědomil. Takže tak. A veškerý můj obdiv Mártymu, který jako jediný zůstal slušný a na mysli měl jen prvotní myšlenku časopisu a ne nějaké hádky a osobní spory.
kubino Redaktor
#7 | Vloženo 11. 10. 2010 14:48Vždycky jsem si myslel, že poučovat a kázat jiným by měl jenom člověk, který sám podobné nevhodné činnosti nedělá. Nedělá je, a proto právem smí kritizovat ty druhé. Ovšem když člověk kritizuje někoho za něco co sám vědomě činí, pak celý tento proces je předmětem předem dojednaného plánu a chcete-li podrazu. To jen tak na úvod. Pověřit Skautíka onou tvojí depeší bylo řekněme velmi neuvážené. To byl takový problém mi to říci? Sama se vyhýbáš chybám v argumentaci. Koneckonců od Skautíka jsem se nedozvěděl nic jinýho než že mám jít do háje. Ovšem abys podala racionální vysvětlení tvýho odchodu apod. to jsem neslyšel, hold si se vyhnula argumentaci a nemohla tak nastat ani chyba v argumentaci, zajímavé. :-D
Co se mrtvol týče, žádnou nevidím a nikoho jsem z redakce nevyhnal ani nikomu nenaznačil, že by měl odejít, ba právě naopak. Tobě jsem dal místo v redakční radě, jak bylo domluveno už před 14 dny. Tvá kandidatura byla uměle vyvolanou a ty to víš, byla to naše domluva, ne ničí jiná, jenom nás dvou. Co se týče těch dalších hlasů, tak je důležité říci, že Dino nebo Martina napsali mnohem více článků než někteří, kteří hlasovali pro tebe. To že v redakci už nejsou, je věc jiná, měli stejné právo hlasovat jako ty, která si byla v redakci sotva za 14 dní týden jak se říká. Dohodli jsme se ve vedení takhle, že to bude spravedlivé a spravedlivé ty volby byly. Podle mě by totiž byly ještě víc fér kdyby hlasovali původní zakladatelé a ne každý kdo někdy něco zveřejnil u nás. Nakonec jsme se ale shodli, že to tak bude nejvíc spravedlivé a já jsem přesvědčen o tom, že bylo.
kubino Redaktor
#8 | Vloženo 11. 10. 2010 14:52P.S.: Nejsem tu od toho abych truchlil, nového redaktora mi včera nepřímo oznámil Martin Štulla a korekturu prozatím převezme můj kamarád nebo Márty na těch pár čísel, než se dojedná nový pracovník. Je to ale velká škoda zejména proto, že se teďka konečně dostáváme různými akcemi i novými články lepšími tam, kde jsme byli a ještě výš. Nebudu ale nikoho přemlouvat, to je neprofesionální. Pouze mohu říci, zvažte, rozmyslete, aby vám to jednou nebylo líto. Vzpomeňme si na rychlonožku na jeho trojí návrat do redakce, to už se rozhodně nebude opakovat.
kubino Redaktor
#9 | Vloženo 11. 10. 2010 14:53Jistě si každý všiml, že jsem horlivě vítězství neoslavoval, místo toho jsem pracoval na průzkumu, tys činila pravý opak. Pro mě je důležitější odvedená práce, ne míra řečí a podrazů.
Skautik Člen
#10 | Vloženo 11. 10. 2010 15:31Tak vidíš Kawi, je to to, co jsem ti říkala. Buď jsi mu to měla říct zrovna sama, nebo jsi to už raději neměla psát :D. Ale já to beru, jak se říká: Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán... je to přesně tak, jak jsem ti to říkala. Nicméně Kubino, tobě jsem řekla, že to dořešíme večer, že teďka nemám čas vést řeči o tom, proč asi k této situaci došlo. Ale protože to nerespektuješ, dělej ze sebe hlupáka dál (toto nemá být přímá urážka na tebe prosím tě, jo). Já sem ještě dneska své vyjádření napíšu. Zbytek jsou jen kecy, jako vždycky a nemyslím, že je dobré se tady o tom zase tak rozepisovat, protože všechno co jsi napsal je zcela a přesně naopak :-D. Ale nerozvíjejme prosím tady zbytečné hádky, alespoň prozatím, ne?|
kubino Redaktor
#11 | Vloženo 11. 10. 2010 15:39Já s tebou rozhodně diskutovat po ICQ už nebudu. Pokud to považuješ za kecy co jsou přesně naopak, nezbývá ti nic jiného než se s tím smířit. Hlubší rozhovory s tebou rád povedu, ale nad tvojí odvedenou prací nebo ti poradím s články novými. Jak jsem již uváděl několikrát, řeči lidí, kteří nepřidali do minulého čísla ani krajíc mi jdou jedním uchem sem a druhým ven. Z hlediska Eldorada rád budu odpovídat na otázky a přijímat názory těch, co mají ten krajíc ohromný a tudíž je vnímat musím, a ne musím, já je rád vnímám. :-) Ale tobě to už říkám opravdu naposledy a nevím jak ti to jinak říci. Skautíku my dva se na tomhle neshodneme, ty máš pouze ambice mě zničit a vidíš mě jako nejhoršího člověka na světě, čili náš vzájemný vztah se převádí pouze na vztah pracovní:-) Asi tak.

Když už někdo mluví o Mártym a dává ho jako svůj vzor, musím připomenout, že když Márty odešel, zaslal mi e-mail, že pokud nenajdu novou korekturu, bude tu práci nadále vykonávat tak dlouho, jak jen bude potřeba. To Kawi neučinila, zanechala po sobě bílej flek a já mám zase práci navíc ten flek zaplnit. Takže opravdu nemám čas na nějaké zbytečné diskuse o ničem. Kdybys Skautíku místo těch řečí radši pomohla s propagací průzkumu apod... Kecat umí každej, tím ale nikoho nedojmeš.
Kawi Redaktor
#12 | Vloženo 11. 10. 2010 15:48Větu o kecání a práci jsem tu původně použila já. Super, udělej ze mně to nejvetšího zločince, podrazáka, člověka beze cti, absolutního ubožáka, flákače a výřečníka. Leč jak já říkám, že činy mluví. Víš, tady jde o celkové znechucení, to se ti podařilo měrou vrchovatou. Litovat budu, ale né toho, že s tebou netáhnu Eldorado k výšinám. Žádám prosím ještě jeden a pořádný příval urážek, nastavuji i druhou tvář.
kubino Redaktor
#13 | Vloženo 11. 10. 2010 15:54Jestli jste si všimli já jenom odvracím vaše útoky, jednám korektně a slušně dle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Tvůj odchod pro nás sice bude ztráta, ale považoval bych za korektní najít za sebe náhradu jako tak učinil Márty. Nicméně nebudu truchlit, protože tím člověk rozkrývá své slabosti. Pracuje se dál, lidí je dost. Vy to nevidíte, ale pracujeme v týmu na mnoha věcech pro náš časopis.
P.S.: židli v redakční radě patrně nabídnu někomu z těch, co volili tebe.
Skautik Člen
#14 | Vloženo 11. 10. 2010 15:57STOP. Pokud ještě má má žádost nějaké uznání, tak prosím, nepiště už NIKDO nic. Chci nekteré věci uvést na provou míru, ale je důležité, aby to bylo co nejrychleji, Teď se ale učím na důležité písemky do školy a i když je pro mě Eldorado důležité, přece jen má škola přednost. Tak prosím, ted už dost, dokud se nevyjádřím...
kubino Redaktor
#15 | Vloženo 11. 10. 2010 16:09Mě už další vyjádření nezajímají, pro mě je teďka důležitá práce, kterou ty očividně pro Eldorado neděláš, řeči mu nepomohou. Proč myslíš, že ostatní sem nic nepíší, raději se věnují reklamě apod...:-) Buď tak hodná zanech těch marných diskusí, ničeho se tím nedocílí, akorád dalších rozepří. Pokud chceš něco napsat vůči mé osobě, nebo kdokoliv jiný, jsem připraven se bránit na e-mailu, neničme však ty, kteří se hádek chtějí vyvarovat a chtějí psát, pro mě je to záliba a hádky mě nebaví...
Skautik Člen
#16 | Vloženo 11. 10. 2010 16:16Nemáš úctu ani vůči sobě a ještě k tomu neumíš ale číst! Tak toho nechme, už jsi toho dneska "zařídil" zase až moc...
Rychly Kelt Člen
#17 | Vloženo 11. 10. 2010 16:40Já myslím, že nemá cenu cokoliv řešit.

Odvolilo se a TEN, KDO NESOUHLASÍ MŮŽE JÍT... Nikoho nevyhazuji (nemám na to ani pravomoce), ale redaktoři nemají čas se tady dohadovat a bránit.

Čeká nás další číslo a musí se na něm pracovat.
kubino Redaktor
#18 | Vloženo 11. 10. 2010 16:59Ano je to přesně tak, tady jsou má pravidla a ta buď budou respektována, nebo nebudou a pak vás zde nikdo nedrží. Skautíkovi evidentně nestačí mým tisíc slušných vyjádření, tak se mi zdá, že se asi budeme muset rozejít ve zlém, což jsem rozhodně nezamýšlel.

Prosím všechny, kteří nerespektují výsledky voleb a chtějí odejít, aby tak oznámili hned. Nové číslo se již teď připravuje a já potřebuji vědět s kým počítat a s kým ne.

Uzávěrka vašich článků i parametry pro články vám budou zaslány e-mailem spolu s dalšími informacemi. Kdo tedy vystupuje z redakce, nechť tak oznámí. Pokud někdo bude nadále poškozovat Eldorado úmyslným vyvoláváním sporů, požádám z pozice moderátora fora o zrušení jeho účtu, protože Skautík už to někdy opravdu přehání!
jiggi Moderátor
#19 | Vloženo 11. 10. 2010 17:35Jenže já jsem taky moderátor, Kubino. Sice jen přes Stínadla, ale právě proto, že tahle diskuse není jen o Eldoradu, tak se to rušit nebude. Pokud vím, není v pravidlech zakázáno mít svůj názor, je zakázáno např. se vyjadřovat vulgárně.
Osobně si myslím, že diskutovat se musí pořád, když se nebudeme o Eldoradu bavit, tak to brzo skončí.
V lecčems s tebou souhlasím, ale díváš na to z pozice šéfredaktora.
kubino Redaktor
#20 | Vloženo 11. 10. 2010 17:40Ano máš pravdu, ale také je v pravidlech, že toto není chat. :-) A Skautíkovy narážky obcházejí problémy; vyjadřujme se věcně, k obsahu časopisu, ke grafice apod... vyjadřujmě se ke věcem, které mají smysl.
<  1  2  >
Toto téma je uzamčeno, není možno přidat příspěvek.