Záhlaví stránky (Foglarweb – stránky o Jaroslavu Foglarovi)
foglarweb

Nové vedení Eldorada – změny!

Diskusní fórum · Časopis Eldorado, téma založeno: 9. 10. 2010, celkový počet příspěvků: 21.
Skautik Člen
#1 | Vloženo 11. 10. 2010 19:14Tak že bych se konečně taky dostala ke svému vyjádření. Asi bude poněkud delší a Kubino ho nazve zbytečnými kecy, ale já doufám, že je to mé poslední dlouhé vyjádření a tak bych byla ráda, kdyby jste mu věnovali pozornost a nehledali v něm jen skulinku jak říct že útočím...

Začnu od začátku: K volbám - každý na to máme svůj názor a hlavně své svědomí. Asi většina z nás tuší, že to neproběhlo až tak čistě, jak bychom si představovali, nicméně JÁ to řešit nebudu, protože ohledně toho by se měli ozvat ti, kteří měli být údajně mnou navedeni (i když to tak nebylo), protože já už jsem si kvůli svým názorům a pravdě nadělala dost problémů a vy stejně jen využijete situace, a když nejednám já, tak už nikdo... Naopak je mi líto těch, kteří hlasovali pro Kubina na základě jeho vysvětlení situace - nezlobte se na mě, ale u mě toto inteligentní člověk neudělá, aby si poslechl názor jedné "strany" a pro ni hlasoval, ale je to vaše hloupost, když už to tak řeknu (nemyslím to tak, že bylo špatné hlasovat pro Kubina, ať si hlasuje kdo chce jak chce, ale nechat se do toho takto hloupě vtáhnout... - zrovna třeba Johnyho tím nemyslím.) Každopádně při čtení Kubinova úvodního slova + to co mi sám přiznal, jak si vše plánoval a MYSLEL, že já taky něco plánuji, jsem si jen klepala na čelo. Mohla bych to sice rozepsat aby to nevyznělo jen jako "Kubino podváděl", ale ona už to za mě neúmyslně napsala Kawi výše.

Co se týká odchodu Kawi: Byla to má noční můra, ale nechtěla jsem si nikdy sama připustit, že se to stane. Mrzí mě to snad ještě víc, než že voby nebyly dle mých představ (nemyslím výsledek). Ovšem já to chápu - jako snad už vše. Poté co s ní Kubino zametal stylem - Kawi to a Kawi toto se to dalo čekat, že, ale to jaksi není můj problém, i když mi na Kawi záleží - měla se ozývat hnedka, já jsem jí to naznačovala, ale nutit ji, to bych si nedovolila, ona ale nechtěla asi dělat ještě větší dusno - a jak sama řekla, pohár přetekl. Mě taky holt vytočil Kubinův "úvod" a ještě víc reakce na můj komentář, ale pro Kawi to byla pravděpodobně poslední kapka. Asi to takto vypadá, že se svým odchodem zastala mě - já to nevím, místy z toho takový pocit jde, ale připadá mi to jako hloupost. Jinak se vším co ke svému odchodu napsala bohužel souhlasím. Stále si ovšem trvám na svém, že ona je ten jediný člověk, který může všechno zvrátit - v tom dobrém slova smyslu, že ona sem může vnést 100% pravdu. A to kdykoliv.
A ještě takový detail (apokud to opět někdo nazve útokem, tak ať už si myslí co chce laskavě!): Kuba píše neustále profesionálně, pořád se ohání slovy jako jsou výsledky, propagace, profesionalita a taky výčitky. Kawi vybuchla, což jste si asi všimli, ale napsala to mnohem efektivněji než on všechno ostatní a to je to, v čem spatřuji ten rozdíl - někdo plánuje šílené věci a reakce už předem a potom je vážně profesionální, ale nevím, zda nám o toto šlo. Toto není žádná "propagace" nebo já nevím co, je to jen příklad na aktuálně naprosto nevhodných lidech, tak nemyslete na to o kom mluvím, ale zamyslete se nad tím, co tím myslím.

Snad už je to vše - i když to já taky nikdy nevím. Časopis prozatím neopouštím, ale půjdu si svou cestou a svými (snad i špatnými, co já vím?) články, nechci komunikovat s někým kdo dá jasná pravidla a komu se to nelíbí ať jde... ale časopis je pro mě jediným způsobem "komunikace se světm" a taky, i když naschvály já nedělám a ani dělat nebudu, to je to, co mám pocit Kubino chceš, abych já už šla, ale myslím, že Kawi byla tak velká oběť, že já se vzdát ani nesmím. Tuším že vše skončí úplně jinak než to vypadá, ale já jen odhaduji a nebudu svými odhady obtěžovat okolí. Na závěr bych poprosila o to, aby tady nevznikla další hádka - hlavně tebe Kubino, který budeš mít jako vždy pocit, že z tebě dělám nestvůru světa... protože je to můj názor. Když se vám nelíbí, stačí napsat nesouhlasím, ale ne zase zaútočit na mě, jak je to vždycky, ale hlavně, hlavně už si to přeberte, protože kdybych chtěla jednat pro svůj prospěch, vykašlu se na všechno a jdu své psaní trénovat do školních novin, ale mně šlo o vás všechny!
<  1  2  >
Toto téma je uzamčeno, není možno přidat příspěvek.