Záhlaví stránky (Foglarweb – stránky o Jaroslavu Foglarovi)
foglarweb

Ježek v kleci

Diskusní fórum · Sběratelství, téma založeno: 2. 10. 2008, celkový počet příspěvků: 24.
Nogglli Člen
#1 | Vloženo 18. 11. 2012 0:10Ahoj.
Může mi někdo poradit, jaký z dostupných ježků v kleci jde vytáhnout jen jedním nejširším otvorem a podle návodu v RŠ? Původně jsem hledal i šroubovacího, ale našel jsem jen drahýho, který nejde podle návodu RŠ. Šroubovacího ježka si pak nechám vyrobit.
Díky
Bimbam Redaktor
#2 | Vloženo 20. 11. 2012 23:21Noggli, to je zvláštní jméno, já ti budu raději říkat Mauglí. Třeba i na vzpomínku na Kida - to byla jeho přezdívka ve Dvojce. Obávám se že žádný z dnes prodávaných "ježků" nejde přesně podle knižního návodu vyndat. Jstli šel ten co na něj kdysi dávno vyšel téměř strojnický výkres jako příloha Vpředu nevím, myslím si ale že také ne. Protože takhle šel vyndat z klece jen ten jeden jediný a pravý Ježek ;-)
Nogglli Člen
#3 | Vloženo 21. 11. 2012 20:43A nějaký doporučení na ježka, kterej nejde jen obyčejným zakvedláním vyndat, ale opravdu se musí přemýšlet a zkoušet? Nebo kterýmu se raději vyhnout? Chystám pro syna takový luštící a pátrací úkoly, kdy bude podle určitých vodítek, šifrovaných zpráv atd. postupně nalézat knížky, nebo nějaký věci. Zezačátku ho chci inspirovat Rychlýma šípama, tak to nejdřív bude stínadelská trilogie, komiksy a stolní hra RŠ a dál to budou další foglarovky, případně nějaký užitečný věci apod. Budu ho učit takový ty klasický zálesácký věci (práce s buzolou a mapu apod.) , tak aby měl i nějakou zábavnou formu, jak si to procvyčit v praxi.
No...a když se to zezačátku bude motat okolo ježka v kleci, tak ho do toho chci zakomponovat.
Jindra Hojer Člen
#4 | Vloženo 12. 6. 2013 18:50Nogglli, jen synka „zauč" v tomto tajemství,atˇ pozná trochu dobrodružství mezi tou nudou dnešní doby a ať dokáže se s hlavolamem sám poprat a bez cizí pomoci, protože jedině tak si to bude dlouho pamatovat.
<  1  2  >

Chcete-li reagovat, musíte se napřed přihlásit.